Να στείλετε μήνυμα
Fujian Xinqingxu Stainless Steel Co., Ltd. 86-593-66600858 fujianqingxu@163.com
Thickness 0.26mm-3mm 430 Stainless Sheet Open for Discussion

Μονάδα πάχους 0,26-3 mm 430 φύλλο ανοιχτό για συζήτηση

 • Ονομασία προϊόντος
  Σπείρα ανοξείδωτου 430
 • Καταγωγή
  Κίνα
 • Συσκευή
  Τυπικό πακέτο εξαγωγών
 • Υλικό
  430 Ανοξείδωτο ατσάλι
 • Επεξεργασία
  Κοπή, κάμψη, ένωση, Decoiling, Punching
 • Δάχος
  0.26mm3mm
 • Μαγνητική διαπερατότητα
  Nonmagnetic
 • Place of Origin
  China
 • Μάρκα
  XQX
 • Πιστοποίηση
  SC-RCS
 • Model Number
  430
 • Minimum Order Quantity
  5tons
 • Τιμή
  Negotiable
 • Packaging Details
  Container
 • Delivery Time
  15-30 workdays
 • Supply Ability
  10000Ton per month

Μονάδα πάχους 0,26-3 mm 430 φύλλο ανοιχτό για συζήτηση

Περιγραφή του προϊόντος:

Η εταιρεία μας παρέχει 430 φύλλα από ανοξείδωτο χάλυβα, το οποίο είναι ένας τύπος πλάκας από ανοξείδωτο χάλυβα. Έχει πλάτος 20-850mm, 1000mm, 1219mm, 1240mm και 1500mm. Το πάχος του κυμαίνεται από 0,26mm έως 3mm.Διατίθεται σε σχήματα Mill Edge και Slit EdgeΤο 430 χαρτί από ανοξείδωτο χάλυβα διαθέτει ανώτερη αντοχή στη διάβρωση και τη θερμότητα, εξαιρετική διαμόρφωση και ευκολία κατασκευής.Χρησιμοποιείται συνήθως σε εξοπλισμό χημικής και τροφίμωνΤο φύλλο από ανοξείδωτο χάλυβα 430 χρησιμοποιείται επίσης σε μια ποικιλία βιομηχανικών εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων ανταλλακτών θερμότητας, δοχείων πίεσης και μεταφορέων.

Το 430 φύλλο από ανοξείδωτο χάλυβα είναι ένας τύπος πλάκας από ανοξείδωτο χάλυβα, ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει ανώτερη αντοχή στη διάβρωση και τη θερμότητα.Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα για αντοχή και εξαιρετική διαμόρφωσηΤο 430 χαρτί από ανοξείδωτο χάλυβα χρησιμοποιείται συνήθως σε χημικούς και τροφικούς εξοπλισμούς επεξεργασίας, καθώς και στην αυτοκινητοβιομηχανία.Χρησιμοποιείται επίσης ευρέως σε διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των ανταλλακτών θερμότητας, δοχείων πίεσης και μεταφορέων.

Η εταιρεία μας προμηθεύει 430 φύλλα από ανοξείδωτο χάλυβα με πλάτος 20-850mm, 1000mm, 1219mm, 1240mm και 1500mm, και πάχος που κυμαίνεται από 0,26mm έως 3mm.Διατίθεται σε σχήματα Mill Edge και Slit EdgeΤο 430 χαρτί από ανοξείδωτο χάλυβα προσφέρει ανώτερη αντοχή στη διάβρωση και τη θερμότητα, εξαιρετική διαμόρφωση και ευκολία κατασκευής.Χρησιμοποιείται συνήθως σε εξοπλισμό χημικής και τροφίμωνΤο φύλλο από ανοξείδωτο χάλυβα 430 χρησιμοποιείται επίσης σε μια ποικιλία βιομηχανικών εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων ανταλλακτών θερμότητας, δοχείων πίεσης και μεταφορέων.

 

Χαρακτηριστικά:

Προστασία του περιβάλλοντος: Μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά την περιβαλλοντική ρύπανση που προκαλείται από διάφορους ρύπους.

Αντίσταση στη διάβρωση: Το προϊόν αυτό έχει πολύ ισχυρή αντίσταση στην μόλυνση, το οξύ, τη διάβρωση και την φθορά.

Καθαρότητα της επιφάνειας: Η επιφάνεια του προϊόντος είναι ομαλή και συμπαγή.

Εύκολη συντήρηση: Οι μικρές ζημιές είναι επίσης πολύ εύκολο να επισκευαστούν.

 

Εφαρμογές:

Παρέχουμε υλικά από ανοξείδωτο χάλυβα στον μεγαλύτερο κατασκευαστή μονωμένων φλιτζάνων στην Κίνα.Σωλήνες, ζυθοποιίας, εξοπλισμού παραγωγής τροφίμων, γαλακτοκομικών προϊόντων και φαρμάκων, υγειονομικών ειδών και κατσαρόλων, ακόμη και κατσαρόλων και άλλων σκευών μαγειρικής.

Είμαστε πολύ περήφανοι για την ποιότητα των προϊόντων μας και έχουμε αποδείξει ότι είμαστε ένας αξιόπιστος κατασκευαστής.Τα καλά κατασκευασμένα υλικά από ανοξείδωτο χάλυβα είναι πάντα ικανοποιητικά για τους πελάτες μας.Οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται σε ένα προσεκτικό σύστημα ποιότητας για να διασφαλίσουν ότι τα προϊόντα μας από χάλυβα είναι πάντα σταθερά και αξιόπιστα.

Για εμάς, η εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση των πελατών είναι πάντα η κορυφαία μας προτεραιότητα.Δίνουμε μεγάλη προσπάθεια και προσοχή σε κάθε βήμα της διαδικασίας - από την αρχική διαβούλευση μέχρι την τελική παράδοση - για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν τα καλύτερα δυνατά βιομηχανικά προϊόντα χάλυβα.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση για τα 430 φύλλα από ανοξείδωτο χάλυβα.Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης μας αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς και τεχνικούς που είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν με τις ανάγκες σας 430 φύλλα από ανοξείδωτο χάλυβαΠαρέχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής υλικών, κατασκευής, εγκατάστασης και συντήρησης.Η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε σχετικά με το προϊόν και να παρέχει βοήθεια με το σχεδιασμόΕπιπλέον, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, από τις εξατομικευμένες μέχρι τις σειρές παραγωγής, για να ανταποκριθούμε στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

 

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευή και αποστολή 430 φύλλων από ανοξείδωτο χάλυβα

Το φύλλο από ανοξείδωτο χάλυβα 430 συσκευάζεται συνήθως σε δέσμες που συνδέονται με μεταλλικές ταινίες και τυλίγονται σε πλαστικό φιλμ.Το υλικό μπορεί επίσης να συσκευαστεί σε χαρτόνια κουτιά με ενσωματωμένα αφρούς για να προστατεύσει το υλικό από βλάβες κατά τη μεταφορά.

Η αποστολή γίνεται συνήθως μέσω κοινών μεταφορέων όπως FedEx, UPS ή DHL. Το υλικό μπορεί επίσης να αποσταλεί μέσω αεροπορικών ή θαλάσσιων μεταφορών ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του πελάτη.

 

Γενικά ερωτήματα:

Ε: Ποιο είναι το εμπορικό σήμα του 430 φύλλου από ανοξείδωτο χάλυβα;
Α: Το εμπορικό σήμα είναι XQX.
Ε: Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου του 430 φύλλου από ανοξείδωτο χάλυβα;
Ο αριθμός μοντέλου είναι 430.
Ε: Από πού προέρχεται το 430 φύλλο από ανοξείδωτο χάλυβα;
Α: Το 430 φύλλο από ανοξείδωτο χάλυβα προέρχεται από την Κίνα.
Ε: Ποια πιστοποίηση έχει το 430 φύλλο από ανοξείδωτο χάλυβα;
Α: Το 430 φύλλο από ανοξείδωτο χάλυβα έχει πιστοποίηση SC-RCS.
Ε: Ποια είναι η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για το 430 φύλλο από ανοξείδωτο χάλυβα;
Α: Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για το 430 φύλλο από ανοξείδωτο χάλυβα είναι 5 τόνοι.