Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Fujian Xinqingxu Stainless Steel Co., Ltd. 86-593-66600858 fujianqingxu@163.com
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Fujian Xinqingxu Stainless Steel Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Fujian Xinqingxu Stainless Steel Co., Ltd.
 • Είδος Επιχείρησης

  Εταιρεία Εμπορίας,Πωλητής

 • Κύρια Αγορά

  Ανατολική Ασία,Νοτιοανατολική Ασία

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  100~120

 • Ετήσιες πωλήσεις

  300000-500000

 • Ιδρύθηκε Έτος

  2019

 • Εξαγωγή pc

  80% - 90%

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86-593-66600858

Εισαγωγή

Η Co. ανοξείδωτου Xinqingxu Fujian, ΕΠΕ βρίσκεται στην κωμόπολη Wanwu, πόλη Fuan, επαρχία Fujian. στις 8 Μαΐου 2019, καταχωρημένος σε Fuan η διοίκηση επίβλεψης αγοράς πόλεων και έγινε, με μια συνολική επένδυση εκατό εκατομμυρίων.
Η επιχείρησή μας υποστηρίζεται από Qingtuo ομάδα, Fujian Yongjin, Fujian Hongwang, Fujian Shangke και άλλους μύλους χάλυβα κάτω από την ομάδα Qingshan, και είναι μια μεγάλη επεξεργασία επεξεργασία και ενσωμάτωση κέντρων διανομής, διοικητικές μέριμνες και χρηματοδότηση, και είναι δεσμευμένη στη δημιουργία μιας πλήρους και ώριμης μιας στάσης υπηρεσίας αλυσιδών εφοδιασμού για τους πελάτες, που στοχεύουν να αναλάβει μια καλή σύνδεση μεταξύ των μύλων χάλυβα και των κατασκευαστών τελών, και να παραδώσει τα προϊόντα κάτω από την ομάδα για να τελειώσει τους πελάτες αποτελεσματικά.

Ιστορία

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2019, με την υποστήριξη των χαλυβουργείων του Ομίλου Qingtuo, Fujian Yongjin, Fujian Hongwang, Fujian Shangke και άλλων χαλυβουργείων του Ομίλου Qingshan, τα οποία έχουν το πλεονέκτημα της εφοδιαστικής αλυσίδας.Από τότε που ιδρύθηκε η εταιρεία μας, επεκτείνουμε τη βάση πελατών μας και έχουμε συνάψει σταθερές συνεργασίες με εξαιρετικές εταιρείες, όπως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μονωτικών κυπέλλων στην Κίνα και η κορυφαία εταιρεία ελέγχου θυρών στην Κίνα.

Υπηρεσία

Η εταιρεία μας δεσμεύεται να παρέχει την καλύτερη, ταχύτερη και πιο ανταποκρινόμενη υπηρεσία στους πελάτες μας. Ενόψει των προβλημάτων που θέτουν οι πελάτες, θα είμαστε οι πρώτοι που θα προβούμε σε βελτιώσεις μέχρι το μέγιστο βαθμό για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των πελατών.Πιστεύουμε ότι η ειλικρινής αντιμετώπιση των πελατών και η παροχή καλών υπηρεσιών με καρδιά θα είναι επωφελής και για τα δύο μέρη.

Η ομάδα μας

Ο εκτελεστικός πρόεδρος της εταιρείας, Li Shitong, έχει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στις επιχειρήσεις ανοξείδωτου χάλυβα, έχει μια ευρεία βάση πελατών και εξαιρετική φήμη στην τοπική βιομηχανία ανοξείδωτου χάλυβα στο Zhejiang και υπηρέτησε ως πρόεδρος της Rui'an Stainless Steel Association ιδρύθηκε σε 18 χρόνια, η οποία διαδραματίζει σημαντικό και βασικό ρόλο στην ενοποίηση των πόρων της αγοράς και στην προώθηση της ανάπτυξης της αγοράς.